[ 2024.02.15. by difeadmin 0 Comments ]

Felnőtt hírek

2024.02.15.
Debrecen, Szent Efrém Tornacsarnoka

Vereség a Cívis KK U23 ellen
Játékosaink: Dóra B., Fülöp P. 11/3, Chinedu D. 13, Iklódi E., Nagy A. 4, Cserék: Szabó B., Kalydi Á., Porkoláb Gy. 7, Omotayo A., Fazekas Cs., Kathi I. 9/3
Nehéz értékelni. Az első negyedben kivűlről szőnyegbombázást kaptunk, az ellenfél pedig egy jó védelmi stratégiával megállított minket a félpályán. Igyekeztünk ellenszert keresni. Dennis a palánk alatt jól dolgozott, a lepattanókat sorra értékesítette. Erik is igyekezett de a könyöke begyulladt, úgyhogy őt nem tudtam pályán tartani. Második negyedben folytatódott a letámadás, mi pedig döcögtünk. A második félidőre változtattak az összetételen és már csak félpályára álltak vissza. Így tudtunk dolgozni, hosszabban játszani.
Fiataljaink is próbálták megmutatni a foguk fehérjét de még kell a rutin. Dóra Bálintot kiemelem mert küzdött mint malac a jégen, lepattanót szerzett, indított, gyorsindult, védekezett, agresszív volt, jelenléte nélkül szétestünk volna. Gyula is igyekezett jó meglátásaival és átadásaival. Nagy Attila pedig most debütált, a palánk alatt, neki is jó meglátásai voltak, próbált a védelmünk oszlopos tagja lenni. Patrik is pörgött végig, kicsit elfáradt, cipelte a csapatot, ő is emberből van, neki is vannak határai.
Összegezve kisebb mélypontra kerültünk, nem ez volt életünk mérkőzése. Mindenesetre én igyekszem a jó oldalát is nézni, hiszen ismét tanulhattunk ellenfelünktől.
A következő mérkőzésünk hazai pályán lesz jövő hét szerdán fogadjuk a DEAC megyei csapatát (Február. 21-én) 19.15-től dobjuk fel a labdát, várunk minden érdeklődőt, szurkolót, családtagot, tanulót, kicsit és nagyot!
Hajrá DIFE, hajrá Derecske!
Kathi Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük