[ 2024.02.16. by difeadmin 0 Comments ]

U16-os hírek

Vereség a DSI Debrecen/A ellen
2024.02.16.
Derecske Városi Sportcsarnok
Játékosaink: Gyöngyi P. 5, Csikortás R. 6, Juhász T. 4, Szabó B. 6, Györgyfi Z. 22, Cserék: Szőllősi A., Kindris Gy., Kiss Cs., Sólyom G., Varga K., Balogh B.
A kadettek szezonjuk hatodik mérkőzését tudták le úgy vélem rengeteg fejlődéssel. Sokan biztos azt látják, hogy ismét egy nagyobb pofon után vagyunk, de talán kevesen tudják mi az igazi ok. Összességében elég annyit mondanom, hogy az idő nekünk dolgozik. Mivel a csapatunkban több fiatalabb van és ők U16-ban tudnak majd a következő szezonban is játszani. Mindenkinek eljön az ideje. Jó felfogni ezt úgy, hogy sokuknak ez egy nagyszerű gyakorlás, és sokan még csak most játsszák első regionális bajnokságukat.
A mérkőzésről összességében annyi a szerény véleményem, hogy még mindig rengeteg könnyű kosarat kaptunk, egy-egy eladott labdából. Ami kiemelendő, hogy sok olyan megoldást tudott bemutatni a gárda, amit az ezelőtti 5 mérkőzésen még nem igazán sikerült. Gondolok itt a letámadás kijátszására, vagy emberelőnyös helyzetek jó befejezése, a labda járatása vagy épp a jó kisegítések. Györgyfi Zalánt szeretném kiemelni, hisz palánk alatt rengeteget dolgozott, aminek eredménye meg is látszik, csak így tovább! Büszke vagyok a fiúkra és sok kitartást kívánok, hisz a kemény munkának előbb-utóbb beérik a gyümölcse! Akik nem tudtak megjelenni azoknak jobbulást kívánunk, várjuk vissza őket mihamarabb edzésen.
Februárban még két megmérettetés vár a fiúkra, a következő mérkőzés ismét hazai pályán lesz jövőhét pénteken (február. 23-án) 16:15-től. Várunk minden érdeklődőt, szurkolót és köszönjük nekik a támogatást!
Hajrá DIFE, hajrá Derecske!
Kathi Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük