Dóra Bálint
28 éves

14 éve vagyok a DIFE játékosa. Edzői képesítésemet 2020-ban szereztem meg. Ebben az évben Kiss Andrea edző mellett az U9-es korosztálynál leszek másodedző.

Kathi Imre
25 éves

Jelenleg az Egri Egyetem Testnevelő-Földrajz Tanári szakán vagyok végzős hallgató, 2021-ben fogom megszerezni az edzői képesítésemet. 10 éve kosarazom mára a DIFE felnőtt csapatát erősítem. A 2020/2021-es szezonban az U18-as csapat edzője leszek.

Kiss Andrea

Főállásban a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és AMI tanítójaként dolgozom. Már tíz éve vezetem a DIFE által szervezett nyári táborokat. Ebben az évben a Kenguru előkészítő edzője leszek, valamint szakmai koordinátorként tevékenykedem az Egyesületben.

Kovács Attila
38 éves

Főállásban a helyi gimnáziumban dolgozok testnevelőként.
2008. óta tevékenykedek az egyesület edzőjeként. Az idei évben az U12-U14-es csapat edzője leszek, valamint a szakosztály vezetői feladatokat látom el.

Nagy Zsuzsanna
Ovi csoport edző, Erőnléti edző

Főállásban a Derecskei gimnáziumban dolgozom testnevelők tanárként 7 éve.
Az egyesülettel korábban részt vettem táboroztatásban.  Az idei évben is az ovisokkal fogok foglalkozni, akikkel az előző évben kezdtem el a közös munkát.

Máté József
29 éves

Főállásban a helyi vízműnél dolgozom.
2014 óta dolgozom az egyesület edzőjeként.
Idén a felnőtt és lány csapat vezetőedzője leszek.

Fülöp Patrik
20 éves

Jelenleg a Debreceni Egyetem testnevelő- földrajz szakán tanulok. A kosárlabdával 6. osztályos koromban ismerkedtem meg és azóta vagyok a DIFE játékosa. 4. éve, hogy a felnőtt csapatban játszom. Ebben az évben Kovács Attila edző mellett az U12-es csapatnál tevékenykedem, mint másodedző. A kosárlabda edzői végzettségemet 2020. októberében fogom megszerezni.