Dóra Bálint

“Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.” – George Bernard Shaw

15 éve vagyok a DIFE játékosa. 2020 óta látok el edzői feladatokat egyesületünknél, jelenleg az U11-es csapatot vezetem. Mindig is szerettem kosárlabdázni. Nekem ez egy olyan játék, amiből rengeteget tanultam, tapasztaltam az évek során és tagja lettem egy nagyszerű közösségnek. A célom, hogy a gyerekek is átéljék ugyanezt az edzéseimen és pozitív élményekkel távozzanak.

Kathi Imre

„A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek.” – Németh Pál

2020-ban csatlakoztam a DIFE-hez, pillanatnyilag a felnőtt megyei és az U16-os csapatnak vagyok az edzője. Nap, mint nap arra törekszem, hogy ne csak én, hanem a tanítványaim is jobbak legyenek. Szeretném átadni  a sport szeretetét, és a mozgás örömét számukra.

Kiss-Kovács Andrea

“A sport a legjobb tanár!”

Főállásban a Derecskei Bocskai István Általános Iskola tanítója vagyok. Több, mint tíz éve vezetem a DIFE által szervezett nyári táborokat. Ebben az évben az U9-es csapatot vezetem és technikai vezetőként dolgozom az egyesületnél.

Kovács Attila

“A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.” – Darrell Royal

Főállásban a helyi gimnáziumban dolgozom testnevelőként.
2008. óta tevékenykedek az egyesület edzőjeként. Az idei évben az U12-U14-es csapat edzőjeként tevékenykedek, valamint a szakosztály vezetői feladatokat látom el.

Nagy Zsuzsanna

Főállásban testnevelő tanár az I. Rákóczi György Gimnázium, Technikum és Kollégiumban.      Az egyesülethez 2018-ban csatlakozott. Először a nyári gyerek táborok lebonyolításában vett részt, 2019-től az óvodai csoportnak tartott edzéseket. Jelenleg gyesen van két gyönyörű gyermekével, de az óvodában ebben az évben ismét ő tartja a kosárlabda foglalkozásokat.

Máté József

“Célom az, hogy nemcsak jó kosarasokat neveljek, hanem értékes embereket is. Mert több ezer gyerekből mindössze egy lesz profi sportoló, de felnőtt mindenki.”

Főállásban a helyi vízműnél dolgozom. 2014 óta vagyok jelen az egyesületnél edzőként. Idén a Berettyóújfalui és a lány csapatot vezetem, valamint az egyesület szervezési feladatait látom el.

Fülöp Patrik

“A gyermeknek inkább példaképre, mintsem kritikusra van szüksége” – Joseph Joubert 

Jelenleg a Debreceni Egyetem testnevelő-gyógytestnevelő szakán tanulok. Több, mint 10 éve vagyok a DIFE játékosa és már 2020 óta munkálkodom az egyesületnél. Azóta több csapatnál is dolgoztam segédedzőként. Jelenleg az U9-es csapat edzője és a felnőtt csapat másodedzője vagyok. Azért szeretek a Dife tagja lenni, mert a légkör családias, a társaság segítőkész, a gyerekek hálásak és sok örömet okoznak nekem.