[ 2014.07.01. by difeadmin 0 Comments ]

Zánkai tábor

Írta: M. J.
Egyesületünk sikerrel pályázott az Erzsébet kosárlabda táborba ahová ezáltal 10 helyi kosaras és egy kísérő edző mehetett!

Egyesületünk sikeres pályázaton megnyerte a jogot az Erzsébet tábor kosárlabdára szakosodott táborába. Az egy hetes táborban rengeteg élménnyel és sok új ismerőssel, baráttal gazdagodtak a gyerekek. A 10 fős kis csapat vezetője Szél Gáborné Terike néni volt aki mindvégig irányította a táborban résztvevő gyerekeket.

A táborba érkezve igazi meglepetésként Báder Marci szolnoki kosárlabdázó – aki megjárta a magyar válogatottat és szerepelt az Adria ligában is- fogadta a gyerekeket.
A kosárlabda edzések mellett rengeteg más érdekes programon is részt lehetett venni, mint például Balatoni fürdőzés, Hevesi Tamás koncert, de főszerepben a kosárlabda maradt.
„Az edzések mindig azonos időben zajlottak: 9:00 – 10:15-ig a lányok, 10:15-től 11:30-ig a fiúk, délután a nap második edzése pedig általában 16 órától kezdődött. Mindenki komolyan vette a foglalkozásokat. Ki-ki képességei, előzetes ismereteinek birtokában, nagy-nagy szorgalommal vett részt az edzéseken A 10 fiú magatartásból, szorgalomból, együttműködésből összességében jelesre vizsgázott, és ez az élmény egy életre szól.. „ Meséli Terike néni.