[ 2014.07.01. by difeadmin 0 Comments ]

Adidas streetball. Békéscsaba.

Írta: M. J.
Országos streetball versenyen méretették meg magukat a derecskei kosarasok.

A nyíregyházihoz hasonlóan a békéscsabai rendezvényen is képviseltették magukat a DIFE kosarasai. Egyesületünk 6 csapattal nevezett az eseményre.

Pápra Krisztián egyesületi vezető DIFE Senior névre keresztelt csapattal próbált szerencsét, csapatát pedig Cseh István, Földesi Zsolt és Földesi Attila alkották.

Az utánpótlásból erre a rendezvényre is 4 csapat alakult ki. Név szerint: Daku Attila, Fülöp Patrik, Iklódi Erik, Csóré Tamás, Csóré Péter, Homoki Zsolt, Széplaki Gábor, Gyarmati Károly, Rácz Bence, Mester Tamás, Karácsony Etienne, Szöllősi Fruzsina, Czakó Laura, Erdei Frida és Sándor Kata képviselték Derecskét az utánpótlás korúak közt.

„Krumpli” fantázianévre keresztelt felnőtt csapatban játszó fiatalokból alakult ki a 6.-ik derecskei csapat. Porkoláb Gyula, Teigler Tamás és Dóra Bálint alkotta trió korosztályukban rendkívül erős és kiegyensúlyozott mezőnyben az előkelő 3.-ik helyezést szerezték meg.

Az eseményt dobó versenyek színesítették, amin a fiatalok is részt vettek. (Sajnos kiemelkedőbb eredményt nem sikerült elérni.)
Zsákolóversenyen viszont egyesületünk felnőtt csapatának játékosa Porkoláb Gyula kimagasló 3.-ik helyezést ért el.

A hangulat fantasztikus volt, és nagyszerű alkalom volt mindenki számára, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a helyi kosarasaink.