[ 2024.03.28. by difeadmin 0 Comments ]

Felnőtt hírek

2024.03.27.
Derecske Városi Sportcsarnok
Győzelem a HSE-MLV KSE ellen
Játékosaink: Bernáth R. 8/6, Dóra B. 2, Kathi I. 10, Fülöp P. 34/3, Iklódi E. 6, Csere: Kalydi L., Porkoláb Gy. 7/3, Kiss M., Hajdu Cs. 2, Fazekas Cs. 2
Szerdán egy nagyon fizikális mérkőzésnek néztünk elébe. Az első negyedben puhatolóztunk, és nagy volt a hajtás. A második negyedben nem igazán jöttek a pontok és a támadásaink sem értek célba, így hátrányba kerültünk a negyed végére. Szerencsére jól sikerült fordulnunk, tudtunk is aratni mind védekezésben, mind támadásban. A negyedik negyedben kicsit bealudtunk és döntetlen lett, így 5 perc hosszabbítással folytattuk a mérkőzést. Robi kezdett egy nagyon jó ütemű hármassal, majd Patrik betörésekkel folytatta, az ellenfélnél pedig kipontozódott a csapatkapitány.
A végére sikerült 12 pont különbséget tenni, így győzelemmel zártuk a mérkőzést. Patrik ismét 30 pont felett dobott, gratulálunk neki a kirobbanó átlagaihoz. Az alapszakasz ezennel részünkrő lezárult és a célkitűzéseinket is sikerült elérnünk, emiatt nagyon büszke vagyok a csapatra. Most pihenés vár ránk, hisz a többi csapat még áprilisban zárja meccseit és utána fog majd eldőlni kivel kell rájátszás oda-visszát játszanunk.
Köszönjük a nézőknek, szurkolóknak a támogatást, ismét behúztuk a megye legjobb hangulatú mérkőzéseit.
Hajrá DIFE, hajrá Derecske!
Kathi Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük