[ 2024.02.25. by difeadmin 0 Comments ]

U12 Berettyóújfalu hírek

2024.02.24.
Derecske Városi Sportcsarnok
Dupla győzelem!
Játékosok:
Halics Hanna, Szőke Tamara, Zákány Bella, Tollas Izabella, Jónás Döníz, Aranyi Ádám, Szilágyi Lajos, Horváth Szabolcs, Demény Zsófia, Nagy Zsombor, Bíró Marcell
Máté József vezetőedző:
Első mérkőzésen a gyerekek bebizonyították, hogy rosszul lehet játszani de lélektelenül soha.
Nem kezdtük és nem is folytattuk jól a játékot. Sokszor sajnos csak aszisztáltunk az ellenfél játékához. De ami a mérkőzés során nem változott az az hogy a csapat nem adta fel. Úgy gondolom ez volt a kulcs, hogy utolsó pillanatig hittünk benne. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Második mérkőzésen is nehezen indult be a gépezet. Első negyedet sikerült is megnyerni ellenfelüknek. Második sorunk visszahozta a csapatot a mérkőzésbe. Nem mehetek el szó nélkül a félidei büntető dobásoknál történt események mellett! Az, hogy felnőtt emberként büntető dobás közben próbál valaki megzavarni egy 11-12 éves gyereket az rendkívül etikátlan és sportszerűtlen viselkedés. Ilyen magatartás NEM való utánpótlás rendezvényre!
A gyerekeket ez még jobban ösztönözte arra, hogy csapatként küzdjenek és beleadjanak mindent. A második félidő egy csoda volt. A szezon legjobb játékát produkálta a csapat. Megmutattuk az igazi arcunkat. Úgy gondolom teljesen megérdemelten nyertünk meg ezt a mérkőzésünket is.
Ami a nap végén azt is jelentette, hogy az egyesületünk U12es csapatait senki nem tudta legyőzni. Mivel derecskei csapatunk is duplázott így 4mérkőzésből 4győzelem.
Köszönjük a szülőknek, hogy végig a csapat mellett álltak és velünk voltak a nehéz időszakokban is. Örülök, hogy most ezt dupla győzelemmel hálálhattuk meg.Parádés az a hangulat amit meccsről meccsre kapunk a lelátóról.
Hajrá Berettyóújfalu!
Hajrá DIFE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük