[ 2024.02.22. by difeadmin 0 Comments ]

Felnőtt hírek

Vereség a DEAC megyei csapata ellen
2024.02.21.
Derecske városi sportcsarnok
Játékosaink: Dóra B. 9/3, Fülöp P. 23/9, Iklódi E. 5/3, Nagy A. 8, Fazekas Cs. 7/3, Cserék: Szabó B. 2, Kalydi Á., Omotayo A. 7/3, Kathi I. 11/3, Chinedu D. 9, Kiss M.
Ellenfelünk egy szűkebb kerettel érkezett. Tudni kell róluk, hogy magasak és nem csak közelről, hanem kintről is jó aránnyal betalálnak, egyszóval profik. Az első negyedben a két csapat között ki is alakult egy 14 pontos különbség. Igyekeztünk egy másik védekezést alkalmazni és mivel betöréseinket hamar megtudták állítani, ezért próbálkoztunk kintről. A félidőre a két csapat között 20 pontos különbség volt. Majd hiába voltunk jó ritmusban és próbáltuk volna lefutni őket, végeredményben 27 pont különbség lett. Igyekeztünk, fiataljaink is porondra kerültek Szabó Bálint pedig zárta a mérkőzést egy 2 pontossal. Úgy gondolom, hogy mindenki hajtott, csapatként dolgoztunk és eredményesebb mérkőzést zárhattunk, mint az eddigiek. A rutin viszont ismét az ellenfélnél volt, viszont meg vagyok elégedve a DIFE játékosaival, ezzel a lendülettel megyünk tovább a sikerért. Köszönjük ismét a nagyszerű légkört a szurkolóinknak!
A következő mérkőzés ismét itthon lesz a tavalyi bajnokot várjuk vendégül február 28-án szerdán 19:15-től. Várunk sok szeretettel minden érdeklődőt!
Hajrá DIFE, hajrá Derecske!
Kathi Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük