[ 2024.02.04. by difeadmin 0 Comments ]

U16

Nyíregyháza, Bánki Donát SZKI.

Vereség a NYÍKSE U16 ellen
Játékosaink: Gyöngyi P. 11/3, Sipos I. 2, Szabó B. 3, Nádasdi A., Györgyfi Z. 1, Cserék: Szőllősi A., Pádár D. 1, Csikortás R., Kiss Cs. 9/9, Juhász T. 8, Kindris Gy. 1, Domokos Z. 4.
A mérkőzés elején tapogatóztunk és gyorsan rájöttek többen is, hogy hol van az a bizonyos határ, hisz több játékos neve mellett ott volt a második személyi hibája. Ez nem volt gond, hisz mindkét oldalon voltak hibák. Az első negyed nagyon hullámzó volt szinte mindkét csapat kereste önmagát, illetve a megfelelő játékot. A második negyed számunkra mélypontot jelentett, viszont a védekezésünk rendben volt, hisz az ellenfél ebben a negyedben dobott a legkevesebbet. Jött a félidő, majd fordultunk, de nem is akárhogy. Csabi két magabiztos hárompontos dobása után úgy tűnt, a fiúk elkezdtek feloldódni. Peti sem akart lemaradni, így ő is elültetett egy trojkát. Ahogy robogtak az események a harmadik negyedben sokat kellett rotálni, mivel fault hibákkal azért erősen küzdöttünk. Közben Györgyfi Zalán igyekezett a palánk alatt dolgozni, sok értékes lepattanót szerzett, de az ellenfelek ezt többnyire nem nézték jó szemmel, szerencsére nem történt nagyobb sérülés. A negyedik negyedre pedig Tamásunk érkezett meg üzemi hőfokra, jó betöréseit általában csak faultal tudták megállítani. Imi, Roli, Domokos Zalán és András is igyekezett, küzdöttek a jobb eredmény érdekében. Bálint, Berti, Dávid és Győző is kiválóan védekeztek.
Összefoglalva haladunk, hisz már a második félidőre sikerült feloldódnia a csapatnak, reméljük a következő hazai mérkőzésen ez a fordulópont még korábban jön el. Büszke vagyok a fiúkra, ugyanis nem adták fel és mindig volt egy kulcsszereplő a játék során, aki tudta húzni magával a csapatot. A következő mérkőzés február 16-án pénteken 16:00-kor Derecskén a DSI/A Debrecent fogadjuk. Gyertek és szurkoljunk a srácoknak!
Hajrá DIFE, hajrá Derecske!
Kathi Imre 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük