[ 2023.12.16. by difeadmin 0 Comments ]

U16-os hírek

Győzelem a DSI Debrecen/B ellen
2023.12.15.
Derecske városi sportcsarnok
DIFE KK U16 – DSI Debrecen/B U16
Játékosaink: Kezdő: Csikortás R., Gyöngyi P. 13/3, Györgyfi Z. 8, Nádasdi A. 4, Sipos I. 15, Csere: Domokos Z. 9, Juhász T. 10, Kiss Cs. 2, Pádár D., Polónyi Z., Széles B., Szabó B. 1.
Megnyerte az első bajnoki mérkőzését kadett csapatunk. A mérkőzést jól kezdtük, Imi a palánk alól rengeteg támadó lepattanót szerzett és azokat gyorsan pontokra váltotta be. A második negyedben kicsit bealudt a csapat, így az ellenfelünk be is hozta a lemaradását. Félidőben igyekeztünk megbeszélni és kijavítani a hibáinkat. A fiúk ügyesek voltak és sikerült jól fordulnunk, többen is bedobták magukat. Kiválóan védekezett D. Zalán és Roli, nekik köszönhetően megint távolodtunk ellenfelünktől. Az utolsó negyedben két játékosunknak is fault problémái lettek, így sajnos Bálint és Gy. Zalán is kipontozódott. Petit sem szabad kihagyni, hisz végig igyekezett egyenletes teljesítményével támogatni a csapatot, és kintről is betalált.
Szeretném megköszönni az egyesület minden tagjának, hisz ez a mérkőzés eredménye az ő érdemük. Több játékosunk is évek óta az egyesületünkben fejlődik.
Köszönöm Bernáth Róbertnek a folyamatos segítségnyújtását, nélküle nehezebb dolgom lenne. Úgy gondolom Robi igyekszik folyamatosan motiválni a srácokat és jól megérteti magát a fiatalokkal. Reméljük, hogy mire az edzői végzettsége meglesz, addigra visszatérhet a felnőtt csapatba is játékosként.
A szurkolóknak, családtagoknak köszönjük a támogatást, nekik köszönhetően jó hangulatú volt végig a mérkőzés.
Hajrá Derecske, Hajrá DIFE!
Kathi Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük