[ 2023.12.14. by difeadmin 0 Comments ]

Felnőtt hírek

2023.12.13.
Derecske Városi Sportcsarnok
Vereség hazai pályán.
DIFE KK – Cívis KK U23
Játékosaink: Kezdő: Dóra B. 6, Erdei G., Kovács A. 10/6, Chinedu D. 6, Iklódi E. 13/3, Csere: Szabó B. 2, Kiss M., Omotayo A. 6, Pércsi N., Fazekas Cs., Kathi I. 6.
A mérkőzés nagyon nehéz volt, ellenfelünk egészpályás letámadást alkalmazott, amire számítottunk is. Viszont arra nem, hogy ennyi eladott labdánk lesz. Ellenfelünk pörgött és agresszívan dolgozott, mi pedig csak a mérkőzés végére tudtuk felhúzni a kesztyűt, amikor ellenfelünk már bőven vezetett.
Kiemelném két játékosunkat is, akik igyekeztek a hátukon vinni a csapatot, Erik és Attila személyében. Hárompontosaikkal lendítették át a csapatot a nehéz pillanatokban és kitartásra bíztattak minket. Miklós és Bálint is megtudta magát mutatni a felnőtt csapatban, nagyon igyekeztek és ügyesen védekeztek.
Összességében tanulságos mérkőzés volt, sajnos egyik kezdő játékosunk Gergőt a mentő vitte el sérülése miatt. Neki innen is kívánunk mielőbbi felépülést.
A szurkolóink pedig ismét hozták a megyei bajnokság egyik legjobb hangulatát, szívvel-lélekkel szurkolnak és kitartanak mellettünk, aminek nagyon örülünk! Reméljük a téli szünet után és az új év több szerencsével áldja meg a csapatot és szebb eredményekkel tudjuk megörvendeztetni a meccsekre kilátogatókat.
Jövőhéten Hajdúszoboszlón lépünk pályára.
Hajrá Derecske, Hajrá DIFE!
Kathi Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük