[ 2023.11.18. by difeadmin 0 Comments ]

U12 Berettyóújfalu

Játékosok:
Halics Hanna, Tollas Izabella, Dávid Emma, Zákány Bella, Técsi Anna, Demény Zsófia, Szőke Tamara, Horváth Szabolcs, Szilágyi Lajos, Nagy Zsombor, Bíró Marcell, Aranyi Ádám
Egy vereség, egy győzelem
Első mérkőzésen egyesületünk derecskei korosztályos csapatával játszottuk.
Nagyon idegesen, kapkodva és figyelmetlenül játszottunk. A csapat csak árnyéka volt önmagának. Voltak szép megmozdulások és szép kosarak, de sajnos ellenfelünk győzelme nem forgott veszélyben. Gratulálunk egyesületünk derecskei csapatának.
Második mérkőzésünket pihenő nélkül kezdtük az újfehértói csapat ellen. Ellenfelünk hasonló erőket képviselt. Sajnos itt sem kezdtük jól a mérkőzést. 10 pontos hátrányba kerültünk. Második sorunk nagyszerű teljesítménnyel visszahozta a csapatot a mérkőzésbe. Innentől kezdve, izgalmas fordulatos harc vette kezdetét. Bár volt lehetősége mindkét csapatnak eldönteni a mérkőzést, a rendes játékidőben ez nem sikerült.
Az 5 perces hosszabbítás feszült hangulatot hozott. Játékosaim utolsó erejüket vetették be, hogy sikerrel vívjuk meg ezt a csatát.
A csapat mindent megtett a győzelemért a pályán , a nézőtéren pedig a szülők/szurkolók olyan impulzust biztosítottak számunkra amivel sikerült megnyernünk a mérkőzést.
Nagyon köszönöm a saját csapatunk, valamint a derecskei gyerekek szüleinek azt a nagyszerű hangulatot amit biztosítottak számunkra.
Máté József vezetőedző
Hajrá DIFE Berettyóújfalu!
Hajrá DIFE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük