[ 2023.11.12. by difeadmin 0 Comments ]

Derecske U11

Helyszín: Derecske Városi Sportcsarnok
Játékosok:
Alekszi Noémi, Arany Zétény, Bakk Gergő, Dóró Balázs, Elek Hanna, Erdei Dóra, Fábián Nándor, Katona Tamás, Makleit Emma, Molnár Ada, Papp Bence, Serestyén Patrik, Simon Ádám, Simon Botond, Varga Lili, Varga Máté
Egy győzelem, egy vereség.
A hétvégi forduló első meccse parádésan ért véget Derecske számára, mert hosszabbításban győzte le a Cívis KK Jaguárok csapatát. Védekezésben sikerült sok labdát szerezni és ezeket pontra váltani. A támadásokra sem lehet panasz, nyugodtan és magabiztosan kezeltük a labdát és ezeknek az eredménye az lett, hogy győzni tudtunk egy ilyen nehéz csapat ellen.
A második mérkőzésen nagyon lassan vettük fel a ritmust és alig találtunk kosárba. A második félidőben sikerült visszahozni az eredményt és átvenni a vezetést. A negyedik negyedre viszont elfáradtunk fizikálisan és nem sikerültek a dobások.
Úgy gondolom mindkét mérkőzés nagyon tanulságos volt és mindenki erején felül teljesített. Aminek külön örülök, hogy a kimerültség határán így játszottak a gyerekek. Szerencsére áll előttünk még egy pár forduló és izgatottan várjuk a következőt.
Hajrá Derecske! Hajrá DIFE!
Dóra Bálint

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük