[ 2019.12.01. by difeadmin 0 Comments ]

Zsúfolt november az U12-es csapatunknál

Első alkalommal Nyíregyházán lépett pályára Kovács Attila csapata. A mérkőzésre több gyerek betegsége miatt 8 játékossal tudtunk utazni. A szabályok értelmében hivatalosan így mindkét mérkőzésen vesztettünk. Ennek ellenére nagy küzdéssel mindkét meccset megnyertük. Ez egy jó gyakorlás volt, sokan életük első meccsét játszották. Jól látszottak erősségeink és hibáink egyaránt. Legnagyobb akadály a lámpaláz volt, és technikai oldalról is hibáztunk (lépéshibák, visszajátszás, elszakadás, dobás előkészítés, passzok erőssége).

2019. november 10. Nyíregyháza
TSK Magiszter – DIFE KK 10 – 12
DIFE KK – Nyírpazonyi KE 26 – 11

November 14-én részt vett a csapat az egyesület által szervezett DIFE faültetésen.

A hónap végén hazai rendezésű fordulón vettünk részt. Teljes kerettel álltunk ki. Az első mérkőzésen a már jól ismert Nyírpazony KE csapata ellen játszottunk, ismét sikerült győznünk. Hullámzó játékot mutattunk.
A második mérkőzésen jött a teljes leolvadás. Testben és fejben is elfáradtunk. Hozzáállásban és magatartásban sem mutattuk előnyös oldalunkat. A legmeghatározóbb játékosunk hamar kipontozódott. Mindenben kudarcot vallottunk. Védekezésben, helyezkedésben, labdafelhozásban, passzokban, kosárszerzésben erősen felénk kerekedett a rutinos (faulthatáron kiválóan védekező) Debrecen csapata. Gratulálunk nekik és készülünk tovább! Hajrá DIFE, Hajrá Derecske!

2019. november 30. Derecske
Nyírpazonyi KE – DIFE KK 33 – 51
DIFE KK – Cívis DKA Tigrisek “B” 8 – 88