[ 2018.10.11. by difeadmin 0 Comments ]

Tegnap felnőtt csapatunk bemutatkozott hazai pályán

DIFE KK – Karcag 76 – 67 (19-15, 20-17, 19-17, 18-18)

Fülöp P. 28, Csóré T. 4, Marin S. 12, Kuti E. 4, Kóródi L. 11, Zsákai S., Porkoláb Gy. 9, Daku A., Fazekas Cs., Dóra B. 2, Tóth L., Szőke Á., Szabó Á. 2, Tóth I. 4.

Máté József edző:
Először is szeretném megköszönni a Karcagi csapatnak a visszavágó mérkőzést.
Az idegenbeli meccsünk után tudtuk, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk. Nem kezdtünk jól, ellenfelünk jól kihasználta lehetőségeit. Az 5pontos előnyét egészen az első negyed utolsó percéig tartani tudta amikor is 1 perc alatt 9 pontot dobva átvettük a vezetést. Innentől kezdve a gyors dinamikus játékunkat (amire edzésen nagy hangsúlyt fektettünk) sikerült megvalósítani. Ennek következtében a mérkőzés további részében ellenfelünk már csak közelebb kerülni tudott hozzánk, de 5 pontnál beljebb már nem került.
Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Szép, közönségszórakoztató játékot mutattunk, viszont rengeteg munka áll még előttünk.
A csapatom és a DIFE KK vezetősége nevében szeretném megköszönni a kilátogató nézőknek a szurkolást. Remélem játékunkkal sikerült a bizalmukba férkőzni és a szezon során a bajnoki mérkőzéseinken is ilyen szép számban fognak megjelenni.