[ 2017.03.13. by difeadmin 0 Comments ]

DIFE KK- Mikepércs

Írta: Zs.S
Hazai pályán győzött a DIFE!

A megyei bajnokság 18. fordulójában a Mikepércs csapatát látta vendégül a DIFE. A nemzeti ünnepre való tekintettel a mérkőzést a megszokottól eltérően hétfőn játszottuk le.

Izgalmas meccsnek ígérkezett, hiszen már a januári mérkőzés is viszonylag szoros volt, így mindkét csapat bizakodva és győzelmi eséllyel várta az összecsapást.
Így is kezdtek a felek és a feldobást követően az első kosarat a vendégek dobták, amire a derecskei Fiúk 6 ponttal válaszoltak.
A hazaiak próbálták az előnyt megtartani a negyed végéig, ami sikerült is 14-10-re nyerve az első negyedet.
A második negyedet úgy kezdték a derecskeiek ahogy ez elsőt abbahagyták és tovább növelték a különbséget. A negyed közepén azonban az ellenfél felzárkozott, de még így is 5 pont volt a DIFE javára.
Fordulást követően a harmadik negyedre nagyon elszántan jöttek ki a vendégek és próbálták megfordítani a mérkőzést, amire Fülöp Patrik vezérletével rendre válaszolni tudtak a hazaiak és tovább növelték a különbséget.
A negyedik negyedben felváltva estek a kosarak és a DIFE játékosok nagyon éretten és taktikusan megtartották az előnyüket és egy-két bravúros kosárral tövább is növelték azt.

Összeségében egy nagyon izgalmas meccset láthattak a kilátogatók, ahol a derecskeiek nagyon éretten és kultúráltan kosárlabdázva végig kézben tartották a mérkőzést.

A végeredmény: DIFE KK- MIKEPÉRCS 54-41

A DIFE pontjai: Fülöp Patrik 20/6, Kathi Imre 11/3, Porkoláb Gyula 9, Daku Attila 8, Zsákai Sándor 5/3, Csóré Tamás 1.

Szurkolóinknak köszönjük a támogatást és a töretlen bizalmat!

Cseh István