[ 2011.12.24. by difeadmin 0 Comments ]

Streeball Tornateremben

Csapatunk 3 játékosa elindult a Püspökladányban megrendezett Kosárdzsemborin, ahol az előkelő ötödik helyett szerezte meg.

“Tegnap 3 játékosunk (Kis János, Juhász Péter, Kovács Attila) képviselte a Dife csapatát a Kosár Dzsembori 2011. Winter rendezvényen Püspökladányban. A profin megrendezett tornatermi streetball tornán csapatunk az előkelő 5. helyezést érte el, 14 résztvevő gárda közül.
Egyszerre három palánknál folytak a mérkőzések, a center pályán pedig különböző dobó versenyek voltak. Minden résztvevő a nevezési díj ellenében egy pólót, egy atlétát, üdítőt, és kenyérlángost kapott. A mérkőzések szüneteit táncoslányok műsora színesítette. Persze egész nap hangos zene adta a ritmust a kiváló játékosoknak. Több településről érkeztek csapatok: Karcag, Kisújszállás, Hajdúszoboszló, Hajdúhadház, Sárrétuvari, Nádudvar, Derecske és részt vettek püspökladányi azaz helyi csapatok is.
Csapatunk az első négy mérkőzését határozott, szép, magabiztos játékkal hozta, azonban az ötödik mérkőzésen nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a remekül játszó Kisújszállás csapata ellen, akik egészen a döntőig meneteltek. A négy közé nem jutott be csapatunk, mégis nagyon jól éreztük magunkat. Egy igazán jó hangulatú, magas színvonalú rendezvényen vehettünk részt.”-Kovács Attila

Végeredmény:
1. Hajdúhadház
2. Kisújszállás
3. Karcag
4. Püspökladány
5. Derecske