[ 2011.10.15. by difeadmin 0 Comments ]

Esélylatolgatás a volt játékos-edző egyben jelenlegi játékos szemével!

Írta: FERENCZI
Megígérhetem, hogy a kilátogató kedves közönség egy teljesen megújult, látványos játékot játszó, lelkes csapatot fog látni a ma esti órákban.

Már csak pár óra, és kezdődik egy hosszú sorozat első fejezete, reményeink szerint egy új eredményes időszak kezdődik a derecskei kosárlabdázás életében. Nagy szükség van a szurkolók támogatáshoz is, hogy céljainkat el tudjuk érni. Abban mindenki biztos lehet, hogy izgalmasabb lesz a mérkőzés, mint a kereskedelmi csatornák műsorkinálatában szereplő különböző faktorok. Persze a buli előtt álló fiatalok sem fognak panaszkodni ha a mérkőzés után megemelt adrenalin szintel tudnak menni a szórakozóhelyekre és egy üdítő mellett megbeszélik a mérkőzés részleteit. A mérkőzés ingyenes, mert a derecskei embereknek szeretnék szombat estére mindenki számára elérhető szórakozási lehetőséget biztosítani, kortól, nemtől függetlenül. Bizonyíték a jó szórakozásra Kovács Attila, volt játékos-edző nyilatkozata is, aki ma már a DIFE egyik meghatározó játékosa.

Kovács Attila: Ma estére győzelmet várok. Győzelmet, de miért is?
Több okból. Az egyik ok az előző három hónap, amelyet igen keményen végig edzettünk. Másik ok a sikeréhség, amely minden játékosunkban benne van. Van még egy fontos tényező, mégpedig az edző személye. Ezúttal lesz valaki, aki a pálya széléről higgadt külső szemlélőként látja a mérkőzést. Azonban nemcsak szemlélő, hanem bele is tud nyúlni a meccsbe, egy-két jó cserével, egy-két jó tanáccsal, jól időzített időkérésekkel és azzal, hogy a sikerbe hajszolja csapatunkat.
Én úgy gondolom, hogy az ellenfél a meccs félidejére teljesen fáradt lesz kitolt védekezésünk hatására. Ettől a ponttól kezdve, pedig csak tőlünk függ, hogy milyen arányú győzelmet szerzünk. Nagy arányú győzelmet mégsem várok, mert még úgy érzem vannak taktikai hiányosságaink. Azt azonban megígérhetem, hogy a kilátogató kedves közönség egy teljesen megújult, látványos játékot játszó, lelkes csapatot fog látni a ma esti órákban.