[ 2023.12.04. by difeadmin 0 Comments ]

U11 Berettyóújfalu

2023.12.03.
Debrecen G4
Játékosok:
Técsi Anna, Szőke Tamara, Dávid Emma, Micskei Hajnalka, Micskei Lívia, Aranyi Ádám, Nagy Zsombor, Rácz-Pallás Ábel, Végh Balázs, Balázs Roland, Daróczi Attila
Egy vereség, egy győzelem
Első mérkőzésünk a csapat felének élete első kosárlabda mérkőzése volt. Ennek ellenére a gyerekek nagyon ügyesen, bátran és határozottan játszottak. Első mérkőzésükhöz képest nagyon szépen és összeszedetten valósították meg edzésen gyakoroltakat. Sajnos a negyedik negyed, tudat alatt, de megpecsételte a csapat sorsát és az ellenfélnek sikerült megszerezni a győzelmet.
Második mérkőzésünket pihenő nélkül kezdtük a házigazda BKG Prima SE csapata ellen. A csapat itt még bátrabban, még összeszedettebben játszott és sikerült dominálnunk az első félidőben. A második félidőben már nagyon látszódott a gyerekeken a fáradtság. Lassan érkeztünk vissza támadásból, erőltetett volt a tamadójátékunk is. Az utolsó negyedben a gyerekek igazi csapatként játszva betudták biztosítani azt a különbséget, amivel a győzelmet sikerült megszerezni.
A két meccs összességében nagyon pozitív volt számomra. A gyerekek megleptek, hogy ilyen összeszedetten, ilyen csapatként tudnak játszani. Gratulálok a csapatomnak.
Külön köszönöm a szülőknek, hogy ennyien elkísérték a csapatot és biztatták a gyerekeket. Számítunk rájuk az év többi mérkőzésén is.
Máté József vezetőedző
Hajrá DIFE Berettyóújfalu!
Hajrá DIFE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük