[ 2010.07.12. by difeadmin 0 Comments ]

Bemutatkozunk!

Írta: Nagy Marianna

Köszöntő Minden kedves érdeklődő Olvasót szeretettel köszöntök egyesületi honlapunkon! Ez a honlap, azért jött létre, hogy tájékozódhass egyesületünk híreiről, eseményeiről, rendezvényeiről, itt az Interneten is. Civil szervezetünk programjai neked szólnak!Ha szeretsz sportolni, kirándulni, túrázni, táborozni és érdekel a környezet, és a természetvédelem, akkor mindenképpen érdemes ide ellátogatnod rendszeresen! Böngészés során többek között a Derecske Ifjúságáért Egyesület történetéről, híreiről, eseményeiről olvashatsz.

Ha szeretsz sportolni, kirándulni, túrázni, táborozni és érdekel a környezet, és a természetvédelem, akkor mindenképpen érdemes ide ellátogatnod rendszeresen! Böngészés során többek között a Derecske Ifjúságáért Egyesület történetéről, híreiről, eseményeiről olvashatsz.
Ha szeretnéd a szabadidődet hasznosan eltölteni, ha szeretnél új barátokra találni, ha van kedved mozogni, sportolni. Amikor elérkezik a szünidő sok fiatal úgy érzi, hogy nincs mit csinálnia és néhány hét után unatkozni kezd. Célunk, hogy egy olyan civil szervezetet működtessünk a városban, ami folyamatosan programokat, hasznos elfoglaltságokat kínál a gyerekeknek és a fiataloknak. Ezt már részben megvalósítottunk az elmúlt években. Táborokat szerveztünk, túrázási lehetőségeket kínáltunk fel, a kosárlabdázni vágyóknak sportolási lehetőséget biztosítottunk, környezetvédelmi napokat rendeztünk, csatlakoztunk több ifjúságot megmozgató Európai Uniós kezdeményezéshez, felhívtuk a figyelmet az önkéntesség fontosságára. Ehhez eseményeket szeretnénk a jövőben is szervezni. Terveink között szerepel olyan tanórán kívüli tevékenységek szervezése, amelyek az iskolával együttműködésben – a tanárok bevonásával – megteremtik a lehetőségét annak, hogy a gyerekek új ismeretekhez jussanak, és ezáltal hasznosan töltsék szabadidejüket. Célunk továbbá, hogy egyre több gyereknek biztosítsunk elérhető áron táborozási lehetőséget. Fontosnak tartom a gyermekkorban begyűjtött élményeket, hisz azok akár meg is határozhatják a jövőkép kialakítását, és hatással lehetnek a későbbi pályaválasztásra is.
Sok megvalósításra váró tervünk van, ugyanakkor várjuk a Te ötleteidet, javaslataidat is. Érdekel minket, hogy mivel foglalkozzunk még, ami az ifjúságot érinti és fontos a Te életedben! Jó olvasást, kellemes böngészést kívánok!