AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
Küzdelmes vasárnap!
2018. március 17.
Megtekintve 213 alkalommal
Írta: Zs.S
U12-es csapatunk Máté József vezetőedző vezetésével ma a Kossuth Gimnáziumban játszotta az Országos Gyermek Bajnokság VII. fordulóját a B csoportban.
DIFE KK - Hajdúböszörmény TE 72-74

Hegedűs G., Kovács K., Szabó A. 12/3, Bernáth R. 5, Varga A., Kovács L. 6, Molnár A. 4, Vajda Z. 13, Lázók E. 1, Papp Sz. 4, Szántó Zs. 4, Erdei R. 21.

Ziccer Tigrisek - DIFE KK 74-51

Hegedűs G., Kovács K. 1, Szabó A. 7, Bernáth R. 21, Kovács L. 3, Vajda Z. 6, Molnár A. 1, Lázók E. 3. Kulcsár D. 1, Szántó Zs., Erdei R. 5, Juhász Á. 1.

Máté József: Bár mindkét meccsünket elveszítettük de a számoknál sokkal többet jelent az a tapasztalat amit ma szereztünk.

Első mérkőzésünket a jó erőkből álló Hajdúböszörmény csapata ellen játszottuk ahol egy tized másodpercen múlott a győzelmünk, ugyanis döntetlen állásnál kevesebb mint egy másodpercnél a labda későn hagyta el játékosunk kezét így a kosarat nem adták meg. A hosszabbításban végig szoros volt a mérkőzés, sajnos az egylabdás győzelem az ellenfelünké volt. Gratulálok az ellenfélnek, és nagyon büszke vagyok a csapatomra!!

Második mérkőzésünket a Ziccer csapatával játszottuk. Nagyon képzett és jó adottságokkal rendelkező csapat. Jó technikai és taktikai tudással rendelkeznek. Sajnos játékosaimon erőteljesen meglátszott az első mérkőzés. Mind sebességben mind pontosságban jöttek a fáradtságból eredő hibák. Ennek ellenére is szívüket lelküket beleadva játszottak. Sikerült, húsz pont környékén tartani ellenfelünket, így a körülményekhez képest teljesen elégedett lehetek a gyerekek teljesítményével. Gratulálok az ellenfélnek és még egyszer leírom, hogy nagyon büszke vagyok a gyerekekre!!

A végeredmény egy szám, a tapasztalat örök! 
Gratulálok mindenkinek!!
Hajrá DIFE! Hajrá Derecske!

Képek:


Korábbi híreink:
2018. február 25. - 1 pontos hazai siker!
2018. január 30. - DIFE KK- Mikepércs
2017. december 06. - A vasárnapi fordulóban Hajdúhadházra utaztunk
2017. november 25. - DIFE Női csapat - Hajdúhadház
2017. november 22. - DIFE KK - DEAC Öregfiúk
NAPTÁR
Ma 2020. október 30. (péntek) Alfonz, Stefánia napja van.
FACEBOOK
2010 © Derecske Ifjúságáért Egyesület. Minden jog fenntartva.