AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
1 pontos hazai siker!
2018. február 25.
Megtekintve 260 alkalommal
Írta: Zs.S
Tegnap hazai pályán játszott egyesületünk lány csapata. Ellenfél a Hajdúhadház csapata volt.

Tegnap hazai pályán játszott egyesületünk lány csapata. Ellenfél a Hajdúhadház csapata volt.

DIFE KK - Hadházi Farkaslányok 34-33

Sándor K., Serestyén F., Szőke P., Nagy A. 2, Szöllősi F. 2, Tősér G. 1, Varga G., Erdei F. 2, Szabó V. 8/3, Venyige E. 19, Mohácsi J., Tamási K.

Edzői értékelés: A két csapat mérkőzései rendre szoros fordulatos izgalmasak szoktak lenni. Nem volt ez másként most sem. Nagyon sok hibával kezdtük a játékot aminek eredményeképpen végig az ellenfél vezetett. Voltak nagyon szép megmozdulásaink amivel végig ott voltunk ellenfelünk nyomában. Bármennyire is próbáltunk ritmust váltani egészen a 3ik negyed közepéig nem sikerült amikor is egy időkérést követően más védekezési formára váltottunk. Ennek következtében stabilabb volt a hátsó sorunk és több labdát tudtunk lopni a félpálya környékén. A harmadik negyed végén döntetlen állásnál jöttek le a lányok. A záró negyed nem várt izgalmakat hozott. Oda vissza estek a kosarak és az utolsó 3 másodpercig nem volt biztos a mérkőzés végkimenetele. Szabó Vivien az utolsó perc elején bedobott triplája 1 pontos vezetést eredményezett amit a mérkőzés végéig (nehezen ugyan) de sikerült megtartani.
A DIFE KK lány csapata valamint vezetősége nevében szeretném megköszönni a kilátogató szurkolóknak azt a fantasztikus hangulatot amit összehoztak. A csapat 6. tagjaként hangjukkal és buzdításukkal beletették azt az 1 pontot amivel sikerült megnyernünk a mérkőzést.
Gratulálunk a tombola nyerteseinek is. 
Szép volt lányok! 

Vezetőedző: Máté József
Szakmai segítő: Daku Attila

Képek:


Korábbi híreink:
2018. január 30. - DIFE KK- Mikepércs
2017. december 06. - A vasárnapi fordulóban Hajdúhadházra utaztunk
2017. november 25. - DIFE Női csapat - Hajdúhadház
2017. november 22. - DIFE KK - DEAC Öregfiúk
2017. november 22. - Otthon lépett pályára a DIFE!
NAPTÁR
Ma 2020. október 30. (péntek) Alfonz, Stefánia napja van.
FACEBOOK
2010 © Derecske Ifjúságáért Egyesület. Minden jog fenntartva.